Saloon
Studio Knipperie Cleijnduin
Cleijn Duinplein 8
2224 AX Katwijk
info@studioknipperiecleijnduin.nl
071-40 183 88
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9.00 - 17.30

 • Woensdag

  9.00 - 17.30

 • Donderdag

  9.00 - 21.00

 • Vrijdag

  9.00 - 17.30

 • Zaterdag

  9.00 - 13.00

 • Zondag

  Gesloten

MicroSkinPolish huidverbetering

Huidverbetering

MicroSkinPolish

Rimpels, grove poriën, acné littekens, pigmentvlekjes, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, vanaf nu bereikt MedCos geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier.

De microSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in een apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

De huid heeft voor de behandeling een grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

Stap 1: Microdermabrasie: tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Stap 2: Low Level Laser met hyaluronzuur: Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Stap 3: Polishing the Skin met een krachtig serum: Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie)op uw huid aangebracht met een SPF 30.

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen is een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.